Destelheide Sessions #1 - Sounds for Hounds

Vormingscentrum Destelheide presenteert op vrijdag 13 december in het kader van De Warmste Week 'Destelheide Sessions #1 - Sounds for Hounds' .

Niet aarzelen, je verwent er je oren en je geweten mee:

De opbrengst gaat integraal naar Dyadis vzw, een vereniging die assistentiehonden opleidt en gratis schenkt aan mensen in nood.

Op het programma concerten van Marble Sounds, Astrid Stockman & Innerwoud, Jennisan en yadayn.

Nestjestijd? Nestel je dan in één van onze zachte theaterzetels om te genieten van de film 'Staging Silence (3)' van de internationaal gelauwerde artiest Hans Op de Beeck of de kortfilms van De Figuranten vzw.

En spits je hang- of puntoren voor de prachtige poëzie van Moya De Feyter.

Wie dus zijn goede hart laat zien wordt verwend met prachtige concerten, videoprojecties en poëzie, kan zijn hartje (buikje) warmen aan een heerlijke hot dog en nadien bijpraten bij een drankje in de bar. Doorlopend kan je in de inkomhal de tentoonstelling Standing still / Still standing bekijken, met gedichten van Kristin Verellen, foto's van Johan Van Steen en videoprojecties van Katrien Oosterlinck i.s.m. Centrum West.

Zin om één van De Warmste Mensen Ter Wereld te worden?
Om 'Leave a light on' en nog veel andere hits live te beleven?
Om De Slimste Sopraan Ter Wereld te horen zingen?

Bestel dan HIER als de hete bliksem je tickets voor 'Destelheide Sessions # 1 - Sounds for Hounds'!!

Al is het De Warmste Week, de aarde is al genoeg opgewarmd...

We moedigen je dan ook aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer (station Halle en nadien bus 153 of 155 tot halte Destelheide Dworp) of ontdek HIER ons carpoolplatform om je naar Destelheide te begeven.